
10 Ekimde Ankara’da yaşanan katliam için yas ilan edenler, katliam üzerinden yaptırdıkları anketler sorasında oylarımız arttı diyenler, kaybettiğimiz 100 arkadaşımızın kanı üzerinden iktidar olanlar katliama karşı gösterilen tepkilere bile tahammül edemediler.
10 Ekim’de yaşanan katliamı protesto etmek için KESK, DİSK, TMMOB ve TTB tarafından alınan grev kararına katıldıkları gerekçesi ile Fatih Belediyesinde çalışan 6 belediye emekçisine soruşturma açılarak Fatih Kaymakamlığı’na sürgün edilmeleri üzerine Tüm Bel Sen bu gün Fatih Belediyesi önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.
Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Erol yaptığı açıklamada savaşa inat barış hemen şimdi şiarı ile Ankara’ya giden binlerce insanı koruyamayan devletin, yaşanan katliam sonrası ölenlere sahip çıkan emekçileri sürgün etmesini kınadı.




