Eğitim-Sen Bursa Şubesi Yaz Çocuk ve Gençlik Kampı Düzenliyor

Eğitim-Sen Bursa Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ve pandemi nedeniyle iki yıldır ara verilen Yaz Çocuk ve Gençlik Kampı bu yaz 1-7 Temmuz tarihleri arasında Dikili’de düzenlenecek.

15 Mayıs tarihinde başvuruları başlayacak olan kampın başvuru süresi 15 Haziran’da sona erecek.

Bursa Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası Yürütme Kurulu Geleneksel Yaz Çocuk ve Gençlik Kampını yeniden düzenliyor. Pandemi ilanı sorası, iki yıldır düzenlenemeyen kamp bu sene İzmir Dikili Badem Tatil Köyünde gerçekleşecek. Sendika üyelerinin çocuklarına yönelik gerçekleşen kampla ilgili olarak yapılan açıklamada Kamusal, demokratik ve bilimsel bir eğitimin mümkün olduğunu çocuklarımız ile birlikte deneyimleyeceğimiz kampımıza tüm üyelerimizin çocuklarını davet ediyoruz denildi.

Başvuru yapmak isteyenler görseldeki iletişim numaralarını arayarak detaylı bilgileri öğrenebilecekler.