Eğitim-Sen Ankara 2 Nolu Şube İşyeri Temsilciler Eğitimi Düzenledi

Ankara Eğitim-Sen 2 nolu şube Kızılcahamam’da iş yeri temsilcisi eğitimi çalışması gerçekleştirdi.84 iş yeri temsilcisinin katıldığı eğitim çalışması 2 gün sürdü.

Eğitim Sen Ankara 2 No’lu Şube “İş Yeri Temsilcileri Eğitimi”, 9-10 Nisan 2022 tarihlerinde Kızılcahamam ‘da yapıldı. Eğitim Sen Genel Merkezi Eğitim uzmanı Dr. Erkan Aydoğanoğlu “Eğitimde Dönüşüm” ve “Ekonomik Krizin Emekçilere Etkileri” konularında,  Eğitim-Sen merkez kadın eğitimcisi Yurdagül Çabat “Toplumsal Cinsiyet”; Genel merkez eğitimcisi A. Erhan Turgut “İş Yerinde Sendikal Örgütlenme”; 10. dönem MYK üyesi Özgür Bozdoğan da “Laiklik ve Laik Eğitim” konularında eğitimler verdi.

2 gün süren İşyeri Temsilciler Eğitimi ile ilgili olarak  Eğitim alanında yaşanan gerici, dinci ve ırkçı baskılara ve uygulamalara karşı durabilmek için örgütlülüğe ve laik yaşamın önemine vurgu yapıldığını ifade eden Eğitim-Sen Ankara 2 Nolu şube başkanı Hüseyin Köklü eğitim çalışmamıza 84 iş yeri temsilcisi arkadaşımız katıldım,gayet verimli geçen bir program oldu dedi.

Köklü açıklamasında farklı konu başlıklarının yanında drama ve müzik etkinlikleri ile iş yeri temsilcilerinin birbirleri ile kaynaşması sağlandığını ifade ederken, eğitim çalışmasına katılan üyeler eğitim faaliyeti için şube yürütme kuruluna teşekkür ederlerken, bu tip faaliyetlerin daha sık tekrarlanması gerektiğini vurguladılar.